Εφιάλτης στην κουζίνα με τις παραγγελίες; Με την Orderit, όχι πια! 

Ας πούμε μια ιστορία. Πηγαίνεις στην αγαπημένη σου δουλειά και ανυπομονείς να κάνεις τα μαγικά σου στην κουζίνα. Εκεί, πέρα από τις παραγγελίες που έχεις να φέρεις εις πέρας, έχεις να αντιμετωπίσεις και κάτι άλλο.

Κάτι αρκετά χρονοβόρο, πολύπλοκο και περίπλοκο. Έχεις να αντιμετωπίσεις το ζήτημα των παραγγελιών!  

Παίρνεις τα αγαπημένα σου κίτρινα post-it, αυτά που στο τέλος θα καταλήξουν διάσπαρτα σε όλους τους πάγκους και αρχίζεις να γράφεις τόσο πολύ που σου φαίνεται αιώνες. “Πόσο κοτόπουλο πούλησα και πόσο θα χρειαστώ;” “Πόσες ντομάτες θα χρειαζόμουν, εάν αλλάξω λίγο τη συνταγή και πόσο κιλά αλεύρι να παραγγείλω;” Ερωτήσεις για αμέτρητα προϊόντα και τα post-it συνεχίζουν να κολλάνε πάνω σε πάγκους και ντουλάπια.   

Εφιάλτης στην κουζίνα

Η δυσκολία, όμως, δεν σταματάει εκεί! Δεν φτάνει απλά να καταγράψεις την παραγγελία σου, σε ένα μόλις post-it, πρέπει να τη μεταφέρεις και στον προμηθευτή σου. Και εκεί μόλις συμβεί αυτό, αρχίζουν τα υπόλοιπα προβλήματα. "Είπα για τις πράσινες πιπεριές;", "Σημείωσε τα κρεμμύδια;", “Α, ξέχασα να αναφέρω τα κολοκύθια” και πολλές άλλες απορίες και διαπιστώσεις, οι οποίες δεν απαντώνται και συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Και όλα αυτά, επειδή σου λείπει η σωστή οργάνωση. Σου λείπει το σωστό εργαλείο, εκείνο που θα σώσει τις μέρες και τις ώρες στη δουλειά.  

Πόσες φορές έχει συμβεί να έρχεται τελικά η παραγγελία και να βλέπεις ότι οι ποσότητες δεν είναι σωστές; Ότι λείπουν υλικά ή είναι κάποια επιπλέον, δημιουργώντας πρόβλημα στη χρέωση;   

Είμαστε σίγουροι πως ολόκληρη η παραπάνω κατάσταση σου είναι κάτι παραπάνω από οικεία. Ένας εφιάλτης στην κουζίνα, που ήρθε καιρός να μπει τέλος. Πιο εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά από ποτέ.   

Ήρθε ο καιρός να σε συστήσουμε με την Orderit! 

Τι είναι η Orderit;  

Η Orderit είναι η νούμερο ένα πλατφόρμα που φέρνει κοντά εστιατόρια και προμηθευτές, ενισχύει και ενδυναμώνει την επικοινωνία και την συνεργασία, δημιουργώντας τις καταλληλότερες συνθήκες για μια βιώσιμη και πετυχημένη πορεία.   

Η Orderit σηματοδοτεί τη νέα εποχή στην παραγγελία, καθώς υπόσχεται την πιο απλοποιημένη μορφή της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τον προμηθευτή που σου ταιριάζει και αυτόν που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, να επιλέξεις τα προϊόντα, -που σου λείπουν και τα επιθυμείς και έπειτα να παραγγείλεις μέσω της εφαρμογής!    

Πιο συγκεκριμένα, τα τέσσερα πολύ απλά και γρήγορα βήματα που μπορείς να κάνεις για να απλοποιήσεις κι εσύ τη διαδικασία της παραγγελίας σου είναι:  

  • Να κατεβάσεις την εφαρμογή του app.myorderit και να κάνεις εγγραφή τοποθετώντας τα στοιχεία σου.  
  • Να επιλέξεις τον προμηθευτή, τα προϊόντα και τις ποσότητές τους.  
  • Να διαλέξεις επιθυμητή ημερομηνία παραλαβής  
  • Να παραλάβεις τα προϊόντα που θα έρθουν στο χώρο σου την ημερομηνία και την ώρα παράδοσης που επιθυμείς.   

Ξεχνά μια για πάντα τις ατέλειωτες ώρες καταγραφής, τα ατελείωτα post-it, τα λάθη στις παραγγελίες ή τις οποιεσδήποτε ασυνεννοησίες και ήρθε η ώρα να αφιερωθείς στο πάθος σου.   

Πλέον οι παραγγελίες προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες, όχι εσύ σε αυτές, ενισχύοντας, έτσι, την καλή ψυχολογία στη δουλειά, επιλύοντας τα τυχόν ζητήματα που προκύπτουν σχετικά με την παραγγελία σου και λύνοντάς τα, πριν καν δημιουργηθούν.   

https://www.pexels.com/el-gr/photo/3233275/

Τι μπορεί να σου προσφέρει η Orderit;  

Με την Orderit μπορείς να επικοινωνείς σε πραγματικό χρόνο με τον προμηθευτή σου. Να κάνεις ερωτήσεις ή διαπιστώσεις και να συνεννοείσαι ακόμα καλύτερα για την παραγγελία και την άφιξη αυτής. Ξέχνα τα πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, ηλεκτρονικές πλατφόρμες, emails, τηλέφωνα. Όλα αυτά τα μέσα για να μεταδώσεις μια πληροφορία, η οποία και πιθανό να χαθεί. Ενώ, με το Live chat της Orderit δε θα χαθεί ποτέ! Επιπλέον, θα έχεις όλες τις πληροφορίες σου συγκεντρωμένες μέσα στο chat χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεσαι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανατρέχεις στις ήδη υπάρχουσες συνομιλίες.  

Εφιάλτης στην κουζίνα

Επιπλέον, με την Orderit μπορείς να ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή σε πόση ώρα θα παραδοθεί η παραγγελία σου. Δεν χρειάζεται να έχεις πια άγχος για το πότε θα έρθει, ποιος θα την παραλάβει, πότε θα τακτοποιήσεις την παραλαβή σου. Πλέον, μπορείς να ρυθμίζεις το πρόγραμμά σου με την Orderit γνωρίζοντας, εκ των προτέρων πότε θα έρθει η παραγγελία σου. Ενώ, το καλύτερο; Μπορείς να αποφασίζεις εσύ για το πότε θέλεις να έρθει η παραγγελία σου στο χώρο σου!  

Η Orderit είναι η λύση που χρειάζεται κάθε κουζίνα. Σηματοδοτεί τη νέα εποχή της παραγγελιοληψίας και δημιουργεί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές για να γίνει η κουζίνα σου αυτό που ονειρεύεσαι!